06-23630073

info@salonbeautytime-webshop.nl Branding 52 1822 EG Alkmaar

Hartelijk welkom op de website van schoonheids- en pedicuresalon “Beauty Time”.

Onze salon bestaat al sinds 2001 en in 2012 zijn we naar de huidige locatie op de grens van Alkmaar en Sint Pancras verhuisd. In onze geheel nieuwe salon kunt u terecht voor een compleet aanbod van gezichts- en pedicurebehandelingen. We zijn gediplomeerd en bij de brancheorganisaties ANBOS en Provoet aangesloten.

In de salon werken we met het exclusieve huidverzorgingsmerk Decleor en het top make up-merk Pupa. Het gehele assortiment van beide merken is zowel in onze salon als in de webshop van “Beauty Time” te verkrijgen. Daarnaast verkopen we in de salon sieraden van het merk Culture Mix, betaalbare en prachtige, handgemaakte sieraden van natuurlijke materialen. Bovendien kunt u in de salon cadeaubonnen, tegen elk gewenst bedrag of behandeling, mooi laten inpakken.

De salon is elke dag open, uitgezonderd van woensdag en zondag. Alle gezichts- en pedicurebehandelingen zijn op afspraak en “Beauty Time” is ook op vier doordeweekse avonden geopend. Bovendien kunt u met pin betalen en is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wilt u langskomen voor een advies op maat of een afspraak? Dan staat de deur van onze salon voor u open. Graag tot ziens bij “Beauty Time”.