Voor de acne gevoelige huid biedt Mesoestetic specifieke cosmetische producten en behandelingen die de hoeveelheid talg en glans reguleren en voorkomt het verstopping van de poriën en bacteriële proliferatie. Daarnaast verbetert het de textuur en vernieuwing van de huid. Bij Beauty Time Alkmaar kun je terecht voor anti-aging of acne behandelingen. Daarnaast zijn de producten verkrijgbaar in de schoonheidssalon of in onze webshop.

mesoestetic

Een oplossing
voor elke behoefte van de huid

Het merk Mesoestetic biedt voor elke behoefte van de huid een oplossing. Het assortiment varieert van medische peels, een innovatief complex tegen acne en een effectieve methode tegen pigmentvlekken.

De producten van Mesoestetic stimuleren het afweersysteem van de huid op basis van esthetische geneeskunde met wetenschappelijk bewezen resultaten.

Meer dan 30 jaar streeft Mesoestetic naar innovatie op het gebied van huiddepigmentatie. Het geleidelijke proces van huidveroudering bestaat uit 4 gradaties. Mesoestetic heeft specifieke anti-aging behandelingen met preventieve en corrigerende resultaten..

maak een afspraak

Kom gezellig langs voor een professionele behandeling en een kopje koffie

maak een afspraak

Kom gezellig langs voor een professionele behandeling en een kopje koffie