06-23630073

info@salonbeautytime-webshop.nl Branding 52 1822 EG Alkmaar

ONZE MERKEN

logodecleor2009DECLÉOR

De geschiedenis van DECLÉOR  start in 1974. De naam was toen nog CLÉOR, wat in de Franse taal gouden sleutel betekent, die symbool stond voor het openen van de tempel van de schoonheid.

 

Een team enthousiaste medewerkers stond aan de basis van dit fantastische avontuur. Op basis van hun gemeenschappelijke kennis konden zij verrukkelijke aromatische rituelen creëren, die in de schoonheidsinstituten toegepast konden worden.

 

IMG_1835Er ontstonden geheel nieuwe schoonheidsbehandelingen, die gecombineerd werden met unieke, 100% zuivere en natuurlijke productlijnen, die geen kleurstoffen of conserveermiddelen bevatten. Deze hyperactieve serums, die AROMESSENCES werden genoemd en onder de dagcrème werden aangebracht, hadden onmiddellijk succes.

 

De AROMESSENCES werden al snel gevolgd door innoverende verzorgingsproducten voor het gezicht en het lichaam.  Daarnaast werd het aanbod met een assortiment van zonproducten en een mannenlijn uitgebreid.

 

Een tiental jaren later veranderde de naam CLÉOR in DECLÉOR, dat een keerpunt voor het merk betekende. In de loop van de jaren ‘90 werd de aromatherapie internationaal erkend en bereikten de AROMESSENCES, die het merk groot hadden gemaakt, hun huidige status. De professionele behandelingsmethoden werden in een sterk groeiend netwerk van bloeiende schoonheidsinstituten en spa’s aangeboden.

 

Tegenwoordig is DECLÉOR wereldwijd het grootste merk in de cosmetische aromatherapie. Doordat zeer hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit van de producten en de behandelingen enerzijds en de betaalbaarheid ervan anderzijds, weet DECLÉOR zowel vrouwen als mannen voor het totale aanbod van behandelingen en producten om zich heen te verzamelen.

 

 

pupalogo_2008salon6PUPA MAKE-UP     TOP MAKE-UP

Eigentijdse, trendy en kleurrijke produkten  geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen, staan garant voor een hoogwaardig en oogverblindend resultaat.

 

PUPA make-up betovert met de schitterende collecties, geïnspireerd op de seizoenstrends.

 

Droom jij ook van een perfecte look? PUPA biedt een complete lijn van primers en professionele produkten voor de ultieme look.

 

Wens je een privé visagist? PUPA onthult de geheimen van top-visagisten: perfect op elkaar afgestemde kleurenpaletten + eenvoudige gebruiksinstructies + visagietips voor een onweerstaanbare uitstraling.

 

Rood, de kleur van passie. Zwart, de kleur van mode. Dieprood is het kenmerk van PUPA, waarmee het merk direct overal herkenbaar is. Diepzwart geeft net dat extra beetje klasse die de chique kant van het merk benadrukt.